Onze collectie
Onze collectie

Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven heeft een ruime collectie grafmonumenten.

Maatwerk
Maatwerk en natuursteen

Ons bedrijf is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van grafmonumenten en gedenktekens.

Lid van NGS
Lid NGS

Trots zijn wij op ons lidmaatschap van de Natuursteen Grafwerk Specialisten, kortweg de NGS.

Ons werkgebied
ons werkgebied

Van oudsher werd in Eindhoven de gedenksteen bij het familiebedrijf Kluijtmans gekocht.

Tijdelijke grafstenen
Tijdelijke grafstenen

Met het verlies van een dierbare breekt een periode van verdriet en gemis aan.

Teksten en accessoires

Naast het grafmonument zelf, is de tekst belangrijk. Wilt u de tekst ín of juist óp de steen aangebracht hebben.

Grafmonumenten

Grafmonumenten geven de mogelijkheid om uw dierbare te eren en te gedenken. Een geschikt gedenkteken vinden is niet makkelijk. Wij zijn er voor u om u te begeleiden en te ondersteunen in uw keuze. Met het ruime aanbod aan natuursteen grafmonumenten en het vakmanschap van Kluijtmans Natuursteen kunnen we samen met u werken aan een passend monument voor uw dierbare.

Natuursteen grafmonumenten

Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van grafmonumenten en gedenktekens. Kwalitatief hoogwaardig natuursteen is ons basismateriaal. Grafmonumenten worden veelal uitgevoerd in graniet. Graniet is leverbaar in vele kleuren, zeer duurzaam en erg goed te onderhouden. Naast natuursteen verwerken wij ook andere duurzame materialen in grafstenen en grafzerken zoals glas, RVS, aluminium en brons.

Contact met Kluijtmans natuursteen

Wij leveren maatwerk naar persoonlijke wens. Samen met u werken we graag aan de mooiste creaties van natuursteen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons natuursteenbedrijf in Eindhoven.

Kanaaldijk Noord 113
5642 JA Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 – 281 35 69

Maandag t/m donderdag 7.30-16.30 uur
Vrijdag 7.30-16.00 uur
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Maatwerk

Veel grafmonumenten worden gemaakt in ons eigen natuursteenbedrijf in Eindhoven, soms laten wij een grafsteen of grafzerk in het buitenland maken.

Het verzorgen van het maatwerk, het zetten van tekst en de uiteindelijke plaatsing op de begraafplaats wordt altijd uitgevoerd door ons eigen vakkundige personeel.

Keuze grafmonumenten

Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven heeft een ruim aanbod in grafmonumenten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit liggende, staande of dubbele monumenten. Ook kunt u kiezen voor bijzondere vormen, accessoires of een uniek ontwerp.

U kunt onze collectie grafmonumentenbekijken om een indruk te krijgen van wat mogelijk is. De keuze voor een grafmonument is zeer persoonlijk. Wij zullen u hierbij ondersteunen u hoeft bij ons nooit een overhaaste beslissing te nemen.

Uw wens staat centraal

Wanneer u een dierbare verliest gaat u door een periode van verdriet en rouw. Bij Kluijtmans Natuursteen nemen wij de tijd voor u. Voor uw verhaal en uw wensen.

Samen kijken we op welke manier we iets moois en unieks kunnen maken om uw dierbare te gedenken. Neem gerust eens contact met ons op.