Brievenbusplaten

Veel mensen vinden een vrijstaande natuursteen brievenbus een stijlvolle aanvulling voor hun huis. Ook een ingemetselde brievenbusplaat kan zeer fraai en voornaam ogen. Natuursteen brievenbussen of brievenbusplaten zijn duurzaam en uniek. Natuursteen brievenbussen of brievenbusplaten kunnen in vele vormen worden geleverd en met of zonder schuine kant. Ook kunt u gebruik maken van een standaard model. U kunt de brievenbus ook van een huisnummer of scriptie laten voorzien. Al uw ideeën mits uitvoerbaar kunnen door Kluijtmans Natuursteen uitgevoerd worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

brievenbusplaat

Waarom een natuursteen brievenbusplaat?

Natuursteen is bij uitstek geschikt voor een brievenbus of een brievenbusplaat. Natuursteen is uniek, duurzaam en bestand tegen vocht en wind. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen. Maar er zijn vele andere soorten en kleuren.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen brievenbusplaten maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.