Muurafdekkers

Natuursteen muurafdekkers zijn duurzaam en fraai tegelijk. Natuursteen muurafdekking beschermt de muur van bovenaf tegen inwatering. Zonder natuursteen muurafdekking blijft de muur lang vochtig, waardoor schade kan ontstaan door bevriezing of uitdroging en ook door aangroei van algen of mos. Goede natuursteen muurafdekkers zorgen ervoor dat water van direct van de muur afloopt en de hele muur minder vochtig blijft. Natuursteen muurafdekkers kunnen ook worden gebruikt om het pand extra accenten te geven.

Kluijtmans Natuursteen helpt u graag bij de keuze van uw natuursteen muurafdekkers. Muurafdekkers zijn er in verschillende vormen en maten en natuurlijk natuursteen soorten. Uw keuze bepaalt het eindresultaat. Wij helpen u hier graag bij door van diverse toepassingen voorbeelden te laten zien. Ook hebben wij referentieprojecten waarvan u de natuursteen gevelbekleding op de foto dan wel in het echt kunt zien.

Waarom natuursteen muurafdekkers?

Natuursteen is bij uitstek geschikt als muurafdekking. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en wind, brandwerend en werkt isolerend. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen. Maar er zijn vele andere soorten en kleuren.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen muurafdekkers maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.