Raamdorpels

Een natuursteen raamdorpel kan zowel binnen- als buiten worden toegepast op verschillende plaatsen. Kluijtmans Natuursteen levert natuursteen raamdorpels voor badkamers, toiletten en keukens en ook als afwerking onder raamkozijnen of als massieve vensterbank. Buitenshuis worden natuursteen raamdorpels gebruikt omdat de verticale kozijndelen zijn vaak in hout of staal uitgevoerd. Natuursteen raamdorpels worden aflopend geplaatst zodat het water dat van de ramen stroomt via de dorpel buitenshuis blijft.

Kluijtmans Natuursteen heeft veel natuursteen raamdorpels op voorraad. Daarnaast wordt maatwerk geleverd. U geeft op wat uw wensen zijn en de natuursteen raamdorpel wordt in onze steenhouwerij speciaal voor u vervaardigd. Onze levertijd bedraagt een aantal werkdagen. Wilt u sneller maatwerk en een exacte levertijd, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Waarom natuursteen raamdorpels?

Natuursteen is bij uitstek geschikt als raamdorpel. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en tegen hoge gebruiksbelastingen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt voor dorpels Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen raamdorpels maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.