Gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Natuursteen gevelbekleding heeft door zijn esthetiek, originaliteit en duurzaamheid een plaats in de architectuur. Natuursteen is daarom onmisbaar als materiaal bij uw bouw- of renovatieproject. Natuursteen gevelbekleding wordt tegenwoordig vaak gecombineerd met hout, staal of glas om zo een eigentijds beeld te creëren. Allerbelangrijkst is dat natuursteen gevelbekleding het bouwwerk beschermt tegen de elementen en dat natuursteen hier bij uitstek voor geschikt is doordat het wind/regendicht, brandwerend en isolerend is. Wanneer u overweegt een gevel met natuursteen te beplaten, dan bent u bij Kluijtmans Natuursteen aan het goede adres. Onze vakkennis en ambachtslieden zorgen ervoor dat u een topkwaliteit natuursteen gevel krijgt.

Er zijn vele kleuren natuursteen verkrijgbaar. Belangrijk is daarom om het type/de kleur goed te overdenken. In de showroom van Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven kunt u legio natuursteen soorten zien en voelen. Ook de afwerking is bepalend voor het resultaat op de gevel. Van bewerkt (zoeten, zuren, polijsten) tot onbewerkt, alles is mogelijk. Wij adviseren u graag! Wij adviseren u ook graag over de bevestiging van de natuursteen gevelbekleding. Lijmen en ankeren zijn de meest gebruikte bevestigingswijzen maar er zijn meer mogelijkheden.

De schoonheid van het eindresultaat van de natuursteen gevelbekleding is geheel afhankelijk van uw keuzes. Wij helpen u hier graag bij door van diverse toepassingen voorbeelden te laten zien. Ook hebben wij referentieprojecten waarvan u de natuursteen gevelbekleding op de foto dan wel in het echt kunt zien.

Waarom natuursteen gevelbekleding?

Natuursteen is bij uitstek geschikt als gevelbekleding. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en wind, brandwerend en werkt isolerend. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen. Maar er zijn vele andere soorten en kleuren.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen gevelbekleding maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.