Vaste en losse Neuten

Verticale houten of metalen deurkozijnen staan direct op de grond en zijn gevoelig voor weersinvloeden, regen en sneeuw. Een natuursteen neut biedt hierbij uitkomst. Het onderste deel van het verticale houten of metalen deurkozijn wordt van natuursteen vervaardigd. Dit deel heet een natuursteen neut of eindstuk. Het vormt de verbinding tussen de natuursteen dorpel en het kozijn van hout of staal.

Er zijn vele uitvoeringen natuursteen neut mogelijk. De hoogte en breedte kunnen verschillen. Wij vervaardigen in onze steenhouwerij daarom kunststukjes op maat. De neut en deurdorpel kunnen bovendien aan een stuk worden vervaardigd of als losse delen, zogenaamde “vaste” en “losse” neuten. Ook zijn verfraaiende hoeken mogelijk. Kluijtmans Natuursteen informeert u graag over de verschillende mogelijkheden zodat u een goede keuze kunt maken.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen deurdorpels en natuursteen raamdorpels maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.