Zwembadranden en Vijverranden

Natuursteen is het perfecte materiaal om een zwembadrand of vijverrand mee af te werken. Een natuursteen zwembadrand is visueel prachtig en uitermate duurzaam. Zwembad en vijverranden van natuursteen zijn er in verschillende dikten, al naar gelang de wens of de beschikbaarheid van de natuursteen soort. De keuze van natuursteen soort en de afwerking bepaalt mede het totaalplaatje. Kluijtmans Natuursteen is een specialist in natuursteen en helpt u graag om een zwembad of vijver van een prachtige, duurzame natuursteen rand te voorzien. Al uw ideeën mits uitvoerbaar kunnen door Kluijtmans Natuursteen uitgevoerd worden. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

New Jasberg

Levertijd zwembadranden en vijverranden

De natuursteen zwembadranden en vijverranden zijn vaak uit voorraad leverbaar en kunnen in korte tijd voor u op maat gemaakt volgens uw specificaties. Over exacte levertijden zijn nauwkeurige afspraken te maken met ons bedrijf.

Waarom natuursteen voor uw zwembadrand?

Natuursteen is uniek, duurzaam, stoot- en slijtvast en bestand tegen vocht en wind en daarom supergeschikt voor zwembadranden en vijverranden. Bovendien heeft natuursteen weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen. Maar er zijn vele andere soorten en kleuren.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Alle zwembadranden en vijverranden worden vervaardigd in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.