Grafstenen van Kluijtmans Natuursteen Eindhoven

Grafstenen geven de mogelijkheid om uw dierbare te eren en te gedenken. De grafmonumenten van Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven zijn van kwalitatief hoogwaardig natuursteen en andere duurzame materialen. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap begeleiden wij u in uw keuzes en werken we graag samen met u aan een prachtig gedenkteken voor uw dierbare.

Een grafmonument kan bestaan uit enkel het liggende gedeelte (grafzerk) of alleen het staande gedeelte (grafsteen/lettersteen).

Liggende monumenten zijn mooi door hun eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht.

Staande grafmonumenten bestaan uit alleen het staande gedeelte. Het staande gedeelte kan geplaatst zijn op een.

Dubbele grafmonumenten zijn dubbel zo breed als een enkel grafmonument. Bij Kluijtmans Natuursteen spreken we..

Iedere ruwe steen is uniek. Door te combineren met bijvoorbeeld een strakke omranding ontstaat een bijzonder monument waarvan..

Grafmonumenten Sealine Style© hebben een zeer eigentijds design. De strakke lijnen in combinatie met de golvende vormen…

Grafstenen modellen en materialen

Grafstenen zijn er in vele vormen en met verschillende materialen. Grafmonumenten worden veelal uitgevoerd in graniet. Graniet is leverbaar in vele kleuren, zeer duurzaam en erg goed te onderhouden. Naast natuursteen verwerken wij ook andere duurzame materialen in grafstenen en grafzerken zoals glas, RVS, aluminium en brons.

Maatwerk

Veel grafmonumenten worden gemaakt in ons eigen natuursteenbedrijf in Eindhoven, soms laten wij een grafsteen of grafzerk in het buitenland maken.

Het verzorgen van het maatwerk, het zetten van tekst en de uiteindelijke plaatsing op de begraafplaats wordt altijd uitgevoerd door ons eigen vakkundige personeel.

Steensoorten voorbeelden

Een persoonlijke grafsteen kopen

U heeft wellicht al een idee of u heeft een onderdeel gezien dat u aanspreekt. U kunt ons vrijblijvend bezoeken om uw wensen te bespreken. Samen kunnen we een passende gedenksteen ontwerpen dat aansluit bij uw wensen en budget. U kunt bij ons door ons uitgebreide portfolio bekijken en vele ideeën opdoen voor een unieke grafsteen.

Bekijk enkele grafstenen uit ons portfolio

Grafaccessoires en grafornamenten

Er zijn veel mogelijkheden om het graf persoonlijk te maken. Een foto van uw dierbare, het branden van een kaarsje, een grafvaas waarin u een bloemetje kunt zetten, een vlinder van glas of brons of een passend beeldje.  Wij kunnen ieder gewenst grafornament vervaardigen dat past bij de uitstraling van de gedenksteen. Laat u adviseren over de mogelijkheden.

Belettering van de steen

De belettering is naast de vorm en het materiaal een belangrijk onderdeel van een gedenksteen. Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden voor de teksten op het monument. Zo kunt u kiezen uit gezandstraalde letters, bronzen letters of letters gesneden uit RVS. Wij kunnen u de verschillen laten zien en adviseren over de best type letter voor uw monument. Het lettertype speelt ook hierbij een belangrijke rol.

Contact met Kluijtmans natuursteen

Wij leveren maatwerk naar persoonlijke wens. Samen met u werken we graag aan de mooiste creaties van natuursteen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons natuursteenbedrijf in Eindhoven.

Kanaaldijk Noord 113
5642 JA Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 – 281 35 69

Maandag t/m donderdag 7.30-16.30 uur
Vrijdag 7.30-16.00 uur
Zaterdag 10.00-12.00 uur