Grafmonumenten: voor een gedenkwaardige herinnering

Wij maken een grafsteen geheel naar uw
Op ambachtelijke wijze en met oog voor detail
Van alleen het beste en mooiste natuursteen
U wordt persoonlijk begeleid tot en met de plaatsing
Zo krijgt u de grafsteen waaruit uw gevoel spreekt

Een grafmonument kan bestaan uit enkel het liggende gedeelte (grafzerk) of alleen het staande gedeelte (grafsteen/lettersteen).

Dubbele grafmonumenten zijn dubbel zo breed als een enkel grafmonument. Bij Kluijtmans Natuursteen spreken we..

Liggende monumenten zijn mooi door hun eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht.

Iedere ruwe steen is uniek. Door te combineren met bijvoorbeeld een strakke omranding ontstaat een bijzonder monument waarvan..

Staande grafmonumenten bestaan uit alleen het staande gedeelte. Het staande gedeelte kan geplaatst zijn op een.

Grafmonumenten Sealine Style© hebben een zeer eigentijds design. De strakke lijnen in combinatie met de golvende vormen…

Steenhouwerij Kluijtmans:
Dé ambachtelijke steenhouwer

Als er een geliefde overlijdt, kan het veel troost bieden om een plek te hebben – groot of klein – om die persoon te gedenken. Een grafmonument of gedenkteken dat helemaal past bij zijn of haar persoonlijkheid, waar je als nabestaande in gedachten bij de overledene kunt zijn. Een plek om troost te vinden en kracht uit te putten.

Wij, Harry en Jet van Kluijtmans Natuursteen, helpen u graag om deze wens vorm te geven en te vertalen naar een uniek en persoonlijk gedenkteken om uw geliefde te eren. Uit uw ideeën, aangevuld met onze expertise, ontstaat er een unieke grafsteen, urn of crematiesteen en een blijvende herinnering.

Vakmanschap in de genen

Al vier generaties lang kopen mensen uit Eindhoven en omgeving hun natuurstenen producten bij de familie Kluijtmans. Onze overgrootvader Harry begon de steenhouwerij in het jaar 1894. De liefde voor het vak werd ons met de paplepel in gegoten.

Met veel plezier, betrokkenheid en zorg bieden wij een compleet pakket: van advies tot bewerking en montage. Zo kunnen we een kwaliteitsproduct garanderen en ook na plaatsing van een graf- monument zorgen voor een blijvende service.