Combinatie grafmonumenten

Een grafmonument kan bestaan uit enkel het liggende gedeelte (grafzerk) of alleen het staande gedeelte (grafsteen/lettersteen). Bij Kluijtmans Natuursteen spreken we van een combinatie monument wanneer zowel het liggende als het staande gedeelte wordt toegepast voor een grafmonument.

Mogelijkheden grafmonument

Kluijtmans Natuursteen heeft vele mogelijkheden te bieden voor een grafmonument. U heeft een ruime keuze aan vormen, maten en materialen, vrijwel alles is mogelijk. Natuursteen kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld glas, RVS, aluminium en brons. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden zodat er een mooi harmonieus geheel ontstaat. Een grafmonument persoonlijk maken zit niet alleen in de keuze van vormen en materialen maar ook in de accessoires voor het grafmonument. Ook deze kunnen wij vervaardigen in natuursteen maar ook andere materialen.

Enkele voorbeelden

We staan voor u klaar

Omdat er zoveel mogelijk is, kan het soms lastig zijn een keuze te maken. Wij kunnen u hierbij begeleiden en ondersteunen zodat u uiteindelijk tot een wel overwogen beslissing komt. Wij kijken graag samen met u voor een passend grafmonument om uw dierbare te gedenken.

Collectie grafmonumenten

Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden uit onze collectie combinatie grafmonumenten. Heeft u een vraag over een grafmonument of heeft u een eigen idee? Neem gerust contact met ons op.