Liggende grafmonumenten

Liggende monumenten zijn mooi door hun eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht.

Liggend monument

Liggende grafmonumenten worden ook wel grafzerken genoemd. Liggende monumenten bestaan vrijwel altijd uit het liggende gedeelte en bedekken het hele graf. Een grafzerk is een klassieke vorm van gedenken die mooi is door de eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht.

Enkele voorbeelden

Mogelijkheden grafzerk

Een grafzerk heeft een eenvoudige vorm maar biedt veel mogelijkheden. Het combineren van verschillende duurzame materialen zoals natuursteen in combinatie met glas of RVS kan de grafzerk een unieke uitstraling geven. De grafzerk kan helemaal vlak liggen of een beetje schuin en u kunt kiezen voor een strakke of juist een ruwe vorm. Ook kunt u kiezen voor het toevoegen van accessoires om het grafmonument echt persoonlijk te maken.

Collectie grafzerken

Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden uit onze collectie grafzerken. Heeft u een vraag over een grafzerk of heeft u een eigen idee? Neem gerust contact met ons op.