Grafstenen Nuenen

In Nunen levert Kluijtmans al grafstenen vanaf 1963 dat is nu al meer dan 50 jaar vanaf de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Runden de broers Jack en Harry het bedrijf Kluijtmans, dat stokje is doorgegeven aan de vierde generatie broer en zus Harry en Jet Kluijtmans.

Nuenen Nieuwe Algemene Begraafplaats Oude Landen Beekstraat 48a 5673 NA

De begraafplaat Oude Landen is een begraafplaats die pas sinds 2011 in gebruik is genomen. Alle gezindten kunnen van deze begraafplaats gebruik maken omdat het een openbare begraafplaats is. Een gedeelte van de begraafplaats is Katholiek van denominatie. Zowel de mogelijkheid van het plaatsen van grafmonumenten als urnen bijzet mogelijkheden in de vorm van een urnenzuil of urnenkelder worden geboden. Midden op de begraafplaats is een afscheidsruimte uit messing en staal gerealiseerd die verder open is. Deze ruimte kan gebruikt worden voor het afscheid en verwijst niet naar een bepaalde religie. Het beheer van de begraafplaats is in handen van de Stichting Beheer Algemene Begraafplaats Oude landen.

Wij zijn ook werkzaam op de volgende begraafplaatsen:

  • Begraafplaats Roosdoncken – Broekdijk (protestantse begraafplaats)
  • Begraafplaats Heilige Clemens – Park 53 Nuenen
  • Begraafplaats de Huikert – De Huikert 22 Gerwen
  • Begraafplaats Sint Lambertus – Hoekstraat 46 Nederwetten

Meer over Nuenen

Nuenen een plaats in Brabant in de buurt van Den Bosch vooral bekend omdat Van Gogh die er van 1883 tot 1885 heeft gewoond. Nuenen komt van Nuenhem wat nieuwe plaats betekent. Al in 1107 wordt Nuenen vernoemd wat feitelijk nu niet meer zo nieuw te noemen is. In 1452 werd er een klooster van de zusters Augustinessen gevestigd. Nunen lag in de Tweede Wereld Oorlog met operatie Market Garden in de frontlinie. Vandaag de dag is Nuenen een forensenstad van Eindhoven.