Combinatie monument
Combinatie monument

Een grafmonument kan bestaan uit enkel het liggende gedeelte (grafzerk) of alleen het staande gedeelte (grafsteen/lettersteen).

Liggend monument

Liggende monumenten zijn mooi door hun eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht

Staand monument
Staande grafmonumenten

Staande grafmonumenten bestaan uit alleen het staande gedeelte. Het staande gedeelte kan geplaatst zijn op een..

Dubbelbreed monument

Dubbele grafmonumenten zijn dubbel zo breed als een enkel grafmonument. Bij Kluijtmans Natuursteen spreken we…

Tijdelijke grafstenen

Liggende monumenten zijn mooi door hun eenvoud. Door de tekst eenvoudig te houden komt het graf nog beter tot zijn recht.

Sealine style©

Grafmonumenten Sealine Style© hebben een zeer eigentijds design. De strakke lijnen in combinatie met de golvende vormen…

Collectie grafmonumenten

Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven heeft een ruime collectie grafmonumenten. U kunt kiezen uit:
Combinatie grafmonumenten
Liggende grafmonumenten
Staande grafmonumenten
Dubbel brede grafmonumenten
Ruwe grafmonumenten
Sealine Style © grafmonumenten

Hier kunt u per categorie de collectie aan gedenktekens grafstenen en grafzerken bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Wilt u meer weten over een bepaalde grafsteen of grafzerk? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Urnen en gedenkplaats

Contact met Kluijtmans natuursteen

Wij leveren maatwerk naar persoonlijke wens. Samen met u werken we graag aan de mooiste creaties van natuursteen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons natuursteenbedrijf in Eindhoven.

Kanaaldijk Noord 113
5642 JA Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 – 281 35 69

Maandag t/m donderdag 7.30-16.30 uur
Vrijdag 7.30-16.00 uur
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Maatwerk grafmonumenten

Bijna alle grafstenen en grafzerken maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. Een enkele keer laten we een grafmonument in het buitenland maken. Het verzorgen van het maatwerk, het zetten van tekst en de uiteindelijke plaatsing op de begraafplaats wordt altijd uitgevoerd door ons eigen vakkundige personeel.

Persoonlijke keuze

De keuze voor een grafmonument is zeer persoonlijk. Wij staan graag voor u klaar voor een goed gesprek en met een deskundig advies. Zo kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in uw keuze. U hoeft bij Kluijtmans Natuursteen nooit een overhaaste beslissing te nemen.