Kluijtmans Natuursteen, Eindhoven

Vanaf 20 december kunt u ons op afspraak bezoeken.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak:
Wij zijn bereikbaar op:
06 5198 0777 Harry Kluijtmans
06 2275 2565 Kees Eckhardt
info@kluijtmansnatuursteen.nl

Voor meer informatie met betrekking tot de maatregelen klik hier

Grafmonumenten geven de mogelijkheid om uw dierbare te eren en te gedenken.

Urnen worden gebruikt om de as in te bewaren na crematie van uw dierbare.

Vakmanschap en goede materialen zoals natuursteen horen daar vanzelfsprekend bij.

Natuursteen is in de woon- en werkomgeving een aangename en bruikbare smaakmaker. Vloeren, muren of een badkamer.

Kluijtmans Natuursteen is een echt familie bedrijf sinds 1893. Wij, Harry en Jet, leiden nu Kluijtmans Natuursteen.

Heeft u vragen of opmerkingen een project waar u vakmanschap bij nodig heeft? Kluijtmans Natuursteen.

Laatste nieuws

Niets gevonden.

Contact met Kluijtmans natuursteen

Wij leveren maatwerk naar persoonlijke wens. Samen met u werken we graag aan de mooiste creaties van natuursteen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons natuursteenbedrijf in Eindhoven.

Kanaaldijk Noord 113
5642 JA Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 – 281 35 69

Maandag t/m donderdag 7.30-16.30 uur
Vrijdag 7.30-16.00 uur
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Over kluijtmans Natuursteen

Natuursteenbedrijf Kluijtmans in Eindhoven is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van natuursteen bouwwerken en grafmonumenten. Wij leveren mooie en onderhoudsvriendelijke creaties, waarbij uw wensen centraal staan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor renovatie van natuursteen grafmonumenten en bouwwerken.

Natuursteen bouwwerken

Natuursteen is een zeer geschikt materiaal voor verschillende soorten bouwwerken. U kunt bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven terecht voor diverse natuursteen toepassingen voor uw interieur en exterieur. Belgisch hardsteen en verschillende soorten graniet geven uw woonomgeving een sfeervolle uitstraling. Laat u verassen door de vele mogelijkheden van natuursteen door eens een kijkje te nemen op de pagina bouw.

Grafmonumenten

Grafmonumenten geven de mogelijkheid om uw dierbare te eren en te gedenken. Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven biedt u grafmonumenten en gedenktekens van kwalitatief hoogwaardig natuursteen en andere duurzame materialen. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap begeleiden wij u in uw keuzes en werken we graag samen met u aan een prachtig gedenkteken voor uw dierbare. Oriënteert u zich gerust eens op onze website, bekijk onze collectie grafstenen of de mogelijkheden om te gedenken na crematie.

Natuursteen Eindhoven

Natuursteen komt letterlijk uit de natuur en wordt gebruikt in huizen, bouwwerken en grafstenen. Een stuk natuursteen is gewoon een stuk aardkorst waar wij op leven en ligt op een vloeibaar gesteente diep in onze aarde. Doordat het vloeibare gesteente beweegt worden er allerlei vervormingen in de aardkorst veroorzaakt. Het bewegen van de vloeibare ondergrond gaat zo traag dat wij er weinig van merken. Alleen als er een aardbeving is worden wij eraan herinnert dat onder onze voeten alles door elkaar schuift.

De aardkorst is overal in de wereld verschillend en daarom is natuursteen ook zo verschillend per land. De natuursteen wordt gewonnen in groeves over heel de wereld.

In de groeves wordt de natuursteen gewonnen als blok natuursteen. De blokken worden vervolgens verzaagd tot platen natuursteen geschikt voor de natuursteenbedrijven.

Sommige natuursteen soorten zijn opgebouwd uit laagjes zoals leisteen. Deze worden dan niet in blokken gewonnen maar in plakken steen.