Aanrechtblad van Natuursteen

Een keuken is bij uitstek een ruimte waar natuursteen goed tot zijn recht komt. U bent bij Kluijtmans Natuursteen aan het goede adres voor een unieke natuursteen aanrechtblad. Aanrechtbladen van natuursteen geven uw keuken een luxe, sfeervolle uitstraling en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Kluijtmans Natuursteen heeft vele soorten en kleuren natuursteen op voorraad. Uw natuursteen aanrechtblad wordt voor u op maat gemaakt in onze steenhouwerij. Graag adviseren wij u bij de keuze van uw natuursteen aanrechtblad. Onze vakkundige medewerkers kunnen aangeven welk natuursteen aanrechtblad het beste bij u en uw keuken(wensen) past.

natuursteen aanrechtblad eindhoven

Een natuursteen aanrechtblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. U kunt kiezen voor hoogglans of voor een matter aanzien. Doordat Kluijtmans Natuursteen een ruime sortering heeft vindt u altijd een bij uw smaak passend natuursteen aanrechtblad.

Levertijd natuursteen aanrechtbladen

Wij hebben een ruime voorraad natuursteen soorten en levertijden zijn in overleg met ons overeen te komen.

Inmeten en monteren natuursteen keukenblad

Kluijtmans Natuursteen beschikt over vakkundige en ervaren medewerkers en kan desgewenst het natuursteen aanrechtblad voor u inmeten. U ontvangt dan een offerte waarna het natuursteen aanrechtblad wordt geplaatst door onze vaklieden.

Waarom natuursteen voor uw keukenblad?

Natuursteen is bij uitstek geschikt voor een aanrechtblad. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en tegen hoge gebruiksbelastingen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt voor aanrechtbladen graniet gebruikt. Deze natuursteen soort is bij uitstek geschikt vanwege zijn hardheid. Graniet is bestand tegen krassen, hitte en zuren en is stoot- en slijtvast. Ook is een granieten aanrechtblad gemakkelijk te onderhouden.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Natuursteen aanrechtbladen maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.