Badkamers

In woonbladen, op internet en in onze showroom kunt u natuursteen badkamers zien, droom badkamers! Natuursteen in badkamers maakt de uitstraling luxueus, natuurlijk of zelfs koninklijk en zeker uniek. Natuursteen is bovendien een uitstekend materiaal om in badkamers te verwerken. Natuursteen is duurzaam, waterkerend en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. U kunt uw droom badkamer dus eenvoudig realiseren en er heel lang van genieten. Wij adviseren u daar graag bij. Kluijtmans Natuursteen heeft jarenlange ervaring met natuursteen. Wij maken er werkelijk alles van en dat alles op maat. Voor uw badkamer kunt u natuursteen vloertegels, natuursteen badranden, natuursteen wandtegels, natuursteen plinten, natuursteen treden, natuursteen vensterbanken en zelfs een natuursteen bad en een natuursteen wasbak krijgen.

badkamers natuursteen

Prachtige natuurstenen badkamers

Kluijtmans Natuursteen laat u graag uw droom realiseren. In uw badkamer is natuursteen het materiaal om de afwerking tot een volgend niveau te brengen. Natuursteen tegels en natuursteen vloeren ogen fraai en zijn slijt- en krasvast en nog belangrijker watervast. Kluijtmans Natuursteen heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van droom badkamers. Kom naar onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Doordat u modellen ziet kunt u zich de natuursteen badkamer in uw huis beter visualiseren. Alle natuursteen delen van uw badkamer worden in als maatwerk geleverd. Onze steenhouwerij maakt alles naar uw wensen.

Waarom natuursteen?

badkamer natuursteenNatuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en tegen hoge gebruiksbelastingen. Daarom is natuursteen bij uitstek geschikt in vochtige ruimtes. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt in badkamers Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Alle natuursteen onderdelen van uw badkamer maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.