Natuursteen trappen en bordessen

Natuursteen trappen en bordessen zijn opvallende elementen binnen- en buitenshuis. Ze worden over het algemeen zwaar belast en moeten ook veilig zijn. Natuursteen trappen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daarom vaak naast functioneel ook prachtig als blikvanger. Kluijtmans Natuursteen levert natuursteen trappen, bordessen, trapwangen en stoepplaten op maat in verschillende dikten en vormen. Ook zijn er verschillende kleuren en soorten natuursteen voor uw trap mogelijk. Kluijtmans Natuursteen helpt u graag bij de keuze van de natuursteen trap en zorgt ervoor dat de natuursteen trap goed ingemeten en geplaatst wordt. In de steenhouwerij wordt elke traptrede op maat voor u gemaakt. Elke natuursteen trap is uniek.

natuursteen trappen

Waarom een natuursteen trap?

Natuursteen is bij uitstek geschikt als trapbekleding vanwege de slijtvastheid en waterkerende vermogen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt door hun duurzaamheid. Maar er zijn vele andere soorten en kleuren. Belangrijk is daarom om het type/de kleur goed te overdenken. In de showroom van Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven kunt u legio natuursteen soorten zien en voelen. Ook de afwerking is bepalend voor het resultaat op de trap. Van bewerkt (zoeten, zuren, polijsten) tot onbewerkt, alles is mogelijk. Wij adviseren u graag! Voor het eindresultaat is uw keuze belangrijk. Wij helpen u hier graag bij door van diverse toepassingen voorbeelden te laten zien. Ook hebben wij referentieprojecten waarvan u de natuursteen trappen op de foto dan wel in het echt kunt zien.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen trapbekleding maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.