Natuursteen Spoelbak

Een natuursteen spoelbak kan massief uitgevoerd worden of uit platen vervaardigd worden. Een natuursteen spoelbak past mooi bij een natuursteen aanrechtblad. De natuursteen spoelbak en het natuursteen aanrechtblad worden gewoonlijk in dezelfde natuursteen soort uitgevoerd. Wilt u echter een contrast zwart blad met witte bak of visa versa dan kan dat ook. Er zijn vele soorten en kleuren natuursteen mogelijk. Kluijtmans Natuursteen adviseert u graag over de toepassing van natuursteen in uw persoonlijke situatie. Natuursteen spoelbakken in uw keuken of bijkeuken zijn praktisch en bovendien fraai. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een natuursteen met RVS combinatie. Ook hierin kan Kluijtmans Natuursteen u adviseren.

spoelbak

Kluijtmans Natuursteen heeft modellen natuursteen spoelbak in de showroom. Zo zijn er ook dubbele natuursteen spoelbakken. Veelal worden deze dubbele natuursteen spoelbakken gebruikt voor afspoelen en vervolgens afwassen. In bijkeukens worden diepere natuursteen spoelbakken geplaatst. Deze natuursteen spoelbakken worden gebruikt voor het “vuilere” werk, van wassen van huisdieren tot wassen van tuinkleding. Alle natuursteen spoelbakken worden als maatwerk geleverd. U geeft op wat uw wensen zijn en de natuursteen spoelbak wordt in onze steenhouwerij speciaal voor u vervaardigd.

Waarom natuursteen?

spoelbakNatuursteen is bij uitstek geschikt als spoelbak. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en tegen hoge gebruiksbelastingen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt voor spoelbakken Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen.

Maatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Alle natuursteen spoelbakken maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.