Vensterbank

vensterbank natuursteenKluijtmans Natuursteen levert natuursteen vensterbanken voor binnen- en buitenshuis. Een natuursteen vensterbank kan binnenshuis op veel plaatsen een verfraaiing van uw interieur zijn. De natuursteen vensterbank kan als afwerking onder een raamkozijn of als massieve vensterbank uitgevoerd worden. U kunt natuursteen vensterbanken in al uw ruimten hebben Woonkamer, badkamer, keuken en toilet, overal past een natuursteen vensterbank op maat.

Natuursteen vensterbanken buiten, in vaktermen natuursteen raamdorpels genoemd, dienen ervoor om het water dat van de ramen stroomt buitenshuis te houden. Onder de verticale kozijndelen van hout of staal worden de natuursteen vensterbanken geplaatst.

Bij Kluijtmans Natuursteen kunt u veel vensterbanken uit voorraad kopen. Wilt u een andere natuursteen soort of kleur, dan is dit geen probleem. Wij maken deze op maat voor u. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat de natuursteen vensterbank in onze steenhouwerij vervaardigd wordt.

Waarom een natuurstenen vensterbank?

Natuursteen is bij uitstek geschikt als vensterbank. Natuursteen is uniek, duurzaam, bestand tegen vocht en tegen hoge gebruiksbelastingen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Over het algemeen wordt voor dorpels Belgisch hardsteen gebruikt of graniet. Deze natuursteen soorten zijn bij uitstek geschikt vanwege de waterkerende en slijtvaste eigenschappen.

vensterbankenMaatwerk

Kluijtmans Natuursteen heeft vak- en materiaalkennis in huis en jarenlange ervaring in het werken met natuursteen. Wij kunnen u terzijde staan bij het bepalen van het geschikte natuursteen soort. Ook voor inmeetwerk in de bouw, tekenwerk en het ambachtelijk en/of machinaal vervaardigen bent u bij Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven aan het juiste adres. Bijna alle natuursteen vensterbanken maken wij in ons eigen natuursteenbedrijf. We informeren u graag over de vele mogelijkheden en de verschillende soorten natuursteen. Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.